Mała pomoc od Łódzkiego potrzebna :-D

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Arturro AGR
    Classic
    • 2015
    • 10

Rafał ja zamawiałem u Danielcia i było dobrze. Kierowałem się opiniami ludzi i był tak jak pisali. Z mailami trochę długo odpowiedzi szły, telefonicznie od ręki, chyba, że było zajęte. Ale wtedy Daniel oddzwaniał. Cena bezkonkurencyjna. Teraz Prezes52 mówi, że można lepiej ale nie wiem jak to jest. Inna sprawa, że ja zamawiałem 4 lata temu i mogło się coś zmienić.
    Arturro
  • truski8
    Drive
    • 2013
    • 60

Witam Łódzkie

Mam takie pytanko chłopaki czy ktoś z Łodzi był by zainteresowany zabudową subwoofera w boczku bagażnika do Skody Octavii I HB ???

Mianowicie chodzi o to że, szukałem takiej gotowej zabudowy na allegro ale są tylko do O2.

Skontaktowałem się z firmą
    BASSER
    ul. Chmielna 2
    95-050 Konstantynów Łódzki
    www.basser.pl

która zaproponowała mi zrobienie takiej zabudowy na indywidualne zamówienie, ponieważ nie mają w sprzedaży już gotowych.
    Tylko warunek jest taki że musiał bym zostawić u nich auto na jeden dzień roboczy co dla mnie jest nie osiągalne ponieważ mieszkam obecnie w Kopenhadze, cena dla takiej osoby/dawcy auta za 1-szą zabudowę była by tylko 100zł !! :-D.
    Potem zabudowa kosztowała by 300zł jak każda inna u nich w sklepie, tyle tylko że przy zamówieniach grupowych był by rabat - jak duży zależy od ilości i jest wyliczany indywidualnie.

Czy był by ktoś chętny (jako dawca) na taką zabudowę ??
    I czy było by więcej osób chcących coś takiego ??

Moim zdaniem jest to fajne rozwiązanie jeżeli ktoś nie chce jakiegoś Mega pierdnięcia a i miejsca w bagażniku potrzebuje i ja się zaliczam do takich hehe

Ok Pozdro All i czekam na jakiś odzew

Komentarz

Pracuję...